011/3065 492 office@mirnakuca.com

 Preporuke za saradnju

ZVEČANSKA

Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine već tri godine ima intenzivnu i bogatu saradnju sa “Mirnom kućom”. Uz inicijativu, posvećenost i senzibilitet naših prijatelja iz “Mirne kuće” postali smo jedan tim koji je odlučan da unapredi kvalitet života dece u Centru. Mirna kuća je u “našu kuću” unela Montesori materijale i radionice, a mi u njihovu još više radosti, radoznalosti, smeha i iznenađenja. Uz veliko angažovanje “Mirne kuće” deca su  proširila i upotpunila znanje, iskustava, igru i odrastanje u Centru. Deca su vidljivo napredovala u svojim razvojnim postignućima, učenje i osamostaljivanje su postali igra i zadovoljstvo!

Puno malih pozdrava, veliku zahvalnost i želju da širite svoje aktivnosti šaljemo vam iz Zvečanske!

Mila Vuković

Upravnik, Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine

BEBISITING

Saradnju sa “Mirnom kućom” smo ostvarili preko dečije radionice po Montesori programu, u Kulturnom centru Savski venac – Majdan. Do tada nismo bili upoznati sa programom Montesori i prvi put smo otišli iz radoznalosti, da provedemo sat i po na neki drugačiji način. Odmah smo se oduševili! I ne samo mi, kao roditelji, vec i Lana, koja je tada imala nepune 2 godine. Redovno smo pohađali radionice od kojih je svaka bila nova, drugačija, zanimljiva, beskrajno kreativna i veoma pozitivno je uticala na psihički razvoj naše Lane. Ovi odlasci su inicirali da počnemo da čitamo knjige o Montesori programu, da našu dadilju upišemo na predavanja iz ove oblasti. Nažalost, radionice su prestale, imamo neke nove aktivnosti, ali, način na koji “Mirna kuća” sprovodi Montesori  program je zauvek ostavio trag u svima nama, a pre svega na Laninom divnom razvoju.

Hteli smo da nastavimo sa Montesori programom, na neki organizovan način, ali ni jedan nam se nije dopao u poređenju sa radom “Mirne kuće”, tako da sada pohađamo drugačije radionice, a sami “izučavamo” i sprovodimo Montesori, u duhu “Mirne kuće”.

 

Tatjana Antić Drča

NURDOR

Zahvaljujemo se agenciji “Mirna kuća” za veliko srce i prijateljsku pomoć u realizaciji “Kampa ljubavi i nade” i u okviru projekta “Vreme za šoljicu razgovora“ i volonterski rad sa mališanima na hematoonkološkim odeljenjima kojima su Montesori radionice ulepšale i obogatile život.

Todor Mančić

Predsednik, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka

ORGANIZOVANA PRATNJA DECE

Radila sam preko godinu dana sa agencijom “Mirna kuća” i za to vreme vrlo uspešno sarađivala sa Mirjanom Lukić.

Divna agencija koja uvek šalje svoje zaposlene na prava mesta i kod pravih ljudi. Do sada sam preko ove agencije radila kao bebisiter u porodici, sa strancima i kao bus-monitor  u International School of Belgrade gde sam stekla vredna iskustva, koja danas koristim u inostranstvu. Vrlo sam zadovoljna poslovanjem i dogovorima koje ova agencija poštuje. Imaju izuzetno korektan odnos prema svojim zaposlenima i uvek su spremni da izađu u susret. Zahvalna sam i na preporukama i svakako preporučujem agenciju budućim klijentima!

Tatjana Mučalov

BEBISITING

Preporuku za saradnju sa “Mirnom kućom” dobili smo na sajmu vrtića na Košutnjaku 2010. kada smo se raspitivali za mogućnosti kreativnog bejbisitinga  u Beogradu.
Ubrzo smo postali klijenti “Mirne kuće” u dva programa: bebisiting usluge Montesori kod kuće i na muzičkoj radionici osmišljenoj, takođe, prema Montesori principima. Već u prvom krugu selekcije odabrali smo bebisiterku Marinu koja je pristala da par puta nedeljno pričuva našu tada dvogodišnju Bjanku i da za to vreme sa njom načini prve Montesori korake.
Zahvaljujući izuzetnoj kreativnosti i posvećenosti “Mirne kuće” svojoj misiji i mi smo odmah postali zaljubljenici Montesori pristupa deci, koji nudi domišljate i pouzdane načine kako da se kroz igru i rad sa detetom naprave duboke i dugoročno korisne veze i tako postave sigurne osnove za njegove buduće mogućnosti.
Marina i Bjanka su postale jako dobre drugarice, i još uvek se viđaju kad god se užele jedna druge.
Od srca preporučujemo saradnju sa “Mirnom kućom” u kojem god segmentu života vam je potrebna njihova pomoć., jer ćete je zaista blagovremeno i dobiti.

 

Porodica Popović

NEGA STARIH

Na preporuku moje prijateljice otišao sam do agencije “Mirna kuća”. Živim na Novom Zeladu i trebala mi je pomoć za moju majku koja je živela sama. Već pri prvom kontaktu bilo mi je jasno da je ova agencija po mnogo čemu drugačija od ostalih. Počevši od toga da su moje želje pažljivo saslušane, potrebe i profil moje majke minuciozno su analizirani, a zatim je napravljena lista mogućih kandidata koji bi odgovarali baš tom specifičnom poslu i osobi kojoj je potrebna pomoć. Omogućen je intervju sa kandidatom u kući moje majke. Veličina i obim usluga vrlo su fleksibilni i promenljivi. U početku je mojoj majci bila potrebna pomoć samo nekoliko sati i nekoliko dana nedeljno, a kasnije, kako su se ukazivale potrebe, pomoć je postajala sve učestalije i duža, da bi se na kraju završila sa dvadesetčetvoročasovnom negom. Ja sam bio izuzetno zadovoljan uslugama “Mirne kuće”, ali još važnije je bilo da je moja majka bila zadovoljna i mirna znajući da ima pravu i odgovarajuću pomoć. Kasnije sam preporučio ovu agenciju nekolicini svojih prijatelja. Dosta njih je prihvatilo moju preporuku. Od svih njih sam čuo samo pohvale za veoma dobru, svrsishodnu i profesionalnu uslugu agencije “Mirna kuća”. Ako bih morao u jednoj rečenici da kažem svoje mišljenje o agenciji to bi bilo dosta teško, ali mislim da bih istakao da je povezanost profesionalnog, ali u isto vreme i prijateljskog odnosa agencije i primaoca usluge, izuzetno uspešna, a to se vrlo retko nalazi u poslu.

S poštovanjem i zahvalnošću,

Nenad Romano

Pratite nas i na društvenim mrežama

Facebook

Instagram

Pozovite nas