011/3065 492 office@mirnakuca.com

 Preporuke za saradnju

NEGA STARIH

Agencija „Mirna kuća“ spada u sam vrh pružaoca usluge na teritoriji Beograda. Agencija poseduje školovane negovateljice, što je retkost na našem prostoru. Negovateljice su posvećene bolesnicima, edukovane da prepoznaju različita obolenja i shodno tome prilagođavaju svoj rad. Puno znaju o ishrani i terapiji i imaju konsultacije sa lekarima i menadžerima agencije. Higijena negovanog lica i prostora je na viskom nivou.  Kada dobijete negovateljicu iz „Mirne kuće“ znajte da je vaše drago lice zbrinuto 100%.

Direktorka agencije Mirjana Lukić ulaže mnogo truda u školovanje, obuku i konsultacije sa  negovateljicama. Takođe stalno obavlja konsultacije sa lekarima i pomaže u podizanju znanja, pristupa i ponašanja negovateljica prema negovanom licu i članovima porodice. Edukacija negovateljica traje dugi niz godina i učinila je da sama agencija postane odličan brend.

Vera Popović

NEGA STARIH

Mirna kuća nas je povezala sa Stojankom, da pomogne sa mojom pomalo posustalom majkom.
Šta da kažem dalje osim – Stojanka je u nekoliko meseci postala član porodice i doživotni prijatelj.

Hvala!

Boris Babić

BEBISITING

Hvala vam na izveštaju i tabeli.

Što se tiče Sofije i njenog rada veoma smo zadovoljni. Sofija je posvećena tokom vremena koje provodi sa Davidom i uvek dolazi na  vreme. Naš utisak je da je Sofija veoma motivisana, da brzo uči i da je dobra osoba.

Pored svega toga ona uspeva da unese neki svoj duh u odnos sa Davidom. Nadam se da smo uspeli da vam prenesemo naše utiske u vezi Sofije.

Jelena

Davidova mama

BEBISITING

Saradnjom sa Svetlanom smo veoma zadovoljni, napredak je primetan i u njihovom odnosu i kod Ivana lično. Trudimo se da implementiramo Vaše savete u oblastima kao naprimer seckanje nožem (pod nadzorom), mazanje namaza na hleb. Sledeća aktivnost u planu je rendanje kačkavalja.

Dejan

Ivanov tata

BEBISITING

Hvala Vam na izveštaju, znači saznanje da se Milicin razvoj prati na način koji pomaže i otkriva sve potencijale u datom momentu i tekućem vremenu. Mi smo jako zadovoljni radom Danijele, iskreno se nadamo da se i ona dobro oseća kod nas. Danijela povremeno diskretno skreće pažnju šta bi bilo dobro za Milicu da nabavimo, organizujemo i uredimo.

Jelena

Milicina mama

BEBISITING

Hvala vam na izveštaju, slažemo se sa vašim zapažanjima. Šaljem vam povratnu informaciju o Jeleni i njenom radu. Jelena se odlično uklopila i David je odlično prihvatio.

Jelena je odgovorna, predana u radu sa Davidom, fleksibilna i odlična u komunikaciji. Vidimo da Jelena radi prema programu sa Davidom i već primećujemo napredak.

Jelena

Davidova mama

BEBISITING

Hvala Vam puno na poslatom izveštaju i svom Vašem vremenu i divnim savetima, koji su mi i te kako od pomoći.

Slobodno mogu da kažem da je saradnja sa Mirnom kućom možda i najpametnija odluka koju sam donela u vezi sa svojim detetom.

Takođe sam presrećna i Vama zahvalna, što će Iskra u svom detinjstvu imati osobu kao što je Jelena, ženu koja je unela vedrinu i toplinu u naš dom. O Jeleni stvarno nemam dovoljno lepih reči kojima bih opisala njen odnos sa Iskrom. Njih dve gledati i slušati je pravo uživanje i moje srce je konačno na mestu.

Jelena je i u velikoj meri osnažila supruga i mene i dala nam vetar u ledja, koji nam je posle svega tako falio. I ja sam joj neizmerno zahvalna na svemu! 

Da znate da će Vas naša usta hvaliti na sav glas, gde god da se nađemo. I kao profesionalce i kao izuzetne žene!

Anđela

Iskrina mama

BEBISITING

Moje je zadovoljstvo i čast da napišem ovo pismo preporuke za gdju. Ivanu Đorđević, koja je bila angažovana preko agencije Mirna Kuća, kao majka sada trogodišnje devojčice.
Ivana je bila angažovana za čuvanje moje ćerke i prateće propisane aktivnosti, između druge i treće godine starosne dobi u ukupnom trajanju od 8 meseci, do polaska u vrtić, i od prvog trenutka osvojila je i mene i moju ćerku.
Osnova karakteristika kada upoznate Ivanu je tihi i nenametljiv karakter, koji deci u toj dobi dozvoljavaju da iskažu svoje misli i stvore svoje stavove. Ivana je pokazala da se može doći do rezultata i cilja u vaspitanju kroz blag i nenametljiv pristup a da se takođe prati razvoj i vaspitanje deteta.
Ivana je vredna, požrtvovana, lojalna i veoma posvećena svom poslu u veoma bitnoj ulozi koju je zauzimala u svakodnevnom odrastanju moje ćerke. Pored prethodno navedenih osobina, Ivanu karakteriše i upornost koja se provlači kroz svakodnevne aktivnosti a naročito u trenucima učenja kroz igru koja je imala više namenski benefit za odrastanje moje ćerke.
Htela bih da istaknem da je program agencije Mirne Kuće, po kojem je Ivana radila i pohađala kurseve i konsultacije takođe doprineo u svakodnevnom radu sa mojom ćerkom.

Tatjana Marjanović

majka

ZVEČANSKA

Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine već tri godine ima intenzivnu i bogatu saradnju sa “Mirnom kućom”. Uz inicijativu, posvećenost i senzibilitet naših prijatelja iz “Mirne kuće” postali smo jedan tim koji je odlučan da unapredi kvalitet života dece u Centru. Mirna kuća je u “našu kuću” unela Montesori materijale i radionice, a mi u njihovu još više radosti, radoznalosti, smeha i iznenađenja. Uz veliko angažovanje “Mirne kuće” deca su  proširila i upotpunila znanje, iskustava, igru i odrastanje u Centru. Deca su vidljivo napredovala u svojim razvojnim postignućima, učenje i osamostaljivanje su postali igra i zadovoljstvo!

Puno malih pozdrava, veliku zahvalnost i želju da širite svoje aktivnosti šaljemo vam iz Zvečanske!

Mila Vuković

Upravnik, Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine

BEBISITING

Saradnju sa “Mirnom kućom” smo ostvarili preko dečije radionice po Montesori programu, u Kulturnom centru Savski venac – Majdan. Do tada nismo bili upoznati sa programom Montesori i prvi put smo otišli iz radoznalosti, da provedemo sat i po na neki drugačiji način. Odmah smo se oduševili! I ne samo mi, kao roditelji, vec i Lana, koja je tada imala nepune 2 godine. Redovno smo pohađali radionice od kojih je svaka bila nova, drugačija, zanimljiva, beskrajno kreativna i veoma pozitivno je uticala na psihički razvoj naše Lane. Ovi odlasci su inicirali da počnemo da čitamo knjige o Montesori programu, da našu dadilju upišemo na predavanja iz ove oblasti. Nažalost, radionice su prestale, imamo neke nove aktivnosti, ali, način na koji “Mirna kuća” sprovodi Montesori  program je zauvek ostavio trag u svima nama, a pre svega na Laninom divnom razvoju.

Hteli smo da nastavimo sa Montesori programom, na neki organizovan način, ali ni jedan nam se nije dopao u poređenju sa radom “Mirne kuće”, tako da sada pohađamo drugačije radionice, a sami “izučavamo” i sprovodimo Montesori, u duhu “Mirne kuće”.

 

Tatjana Antić Drča

NURDOR

Zahvaljujemo se agenciji “Mirna kuća” za veliko srce i prijateljsku pomoć u realizaciji “Kampa ljubavi i nade” i u okviru projekta “Vreme za šoljicu razgovora“ i volonterski rad sa mališanima na hematoonkološkim odeljenjima kojima su Montesori radionice ulepšale i obogatile život.

Todor Mančić

Predsednik, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka

ORGANIZOVANA PRATNJA DECE

Radila sam preko godinu dana sa agencijom “Mirna kuća” i za to vreme vrlo uspešno sarađivala sa Mirjanom Lukić.

Divna agencija koja uvek šalje svoje zaposlene na prava mesta i kod pravih ljudi. Do sada sam preko ove agencije radila kao bebisiter u porodici, sa strancima i kao bus-monitor  u International School of Belgrade gde sam stekla vredna iskustva, koja danas koristim u inostranstvu. Vrlo sam zadovoljna poslovanjem i dogovorima koje ova agencija poštuje. Imaju izuzetno korektan odnos prema svojim zaposlenima i uvek su spremni da izađu u susret. Zahvalna sam i na preporukama i svakako preporučujem agenciju budućim klijentima!

Tatjana Mučalov

BEBISITING

Preporuku za saradnju sa “Mirnom kućom” dobili smo na sajmu vrtića na Košutnjaku 2010. kada smo se raspitivali za mogućnosti kreativnog bejbisitinga  u Beogradu.
Ubrzo smo postali klijenti “Mirne kuće” u dva programa: bebisiting usluge Montesori kod kuće i na muzičkoj radionici osmišljenoj, takođe, prema Montesori principima. Već u prvom krugu selekcije odabrali smo bebisiterku Marinu koja je pristala da par puta nedeljno pričuva našu tada dvogodišnju Bjanku i da za to vreme sa njom načini prve Montesori korake.
Zahvaljujući izuzetnoj kreativnosti i posvećenosti “Mirne kuće” svojoj misiji i mi smo odmah postali zaljubljenici Montesori pristupa deci, koji nudi domišljate i pouzdane načine kako da se kroz igru i rad sa detetom naprave duboke i dugoročno korisne veze i tako postave sigurne osnove za njegove buduće mogućnosti.
Marina i Bjanka su postale jako dobre drugarice, i još uvek se viđaju kad god se užele jedna druge.
Od srca preporučujemo saradnju sa “Mirnom kućom” u kojem god segmentu života vam je potrebna njihova pomoć., jer ćete je zaista blagovremeno i dobiti.

 

Porodica Popović

NEGA STARIH

Na preporuku moje prijateljice otišao sam do agencije “Mirna kuća”. Živim na Novom Zeladu i trebala mi je pomoć za moju majku koja je živela sama. Već pri prvom kontaktu bilo mi je jasno da je ova agencija po mnogo čemu drugačija od ostalih. Počevši od toga da su moje želje pažljivo saslušane, potrebe i profil moje majke minuciozno su analizirani, a zatim je napravljena lista mogućih kandidata koji bi odgovarali baš tom specifičnom poslu i osobi kojoj je potrebna pomoć. Omogućen je intervju sa kandidatom u kući moje majke. Veličina i obim usluga vrlo su fleksibilni i promenljivi. U početku je mojoj majci bila potrebna pomoć samo nekoliko sati i nekoliko dana nedeljno, a kasnije, kako su se ukazivale potrebe, pomoć je postajala sve učestalije i duža, da bi se na kraju završila sa dvadesetčetvoročasovnom negom. Ja sam bio izuzetno zadovoljan uslugama “Mirne kuće”, ali još važnije je bilo da je moja majka bila zadovoljna i mirna znajući da ima pravu i odgovarajuću pomoć. Kasnije sam preporučio ovu agenciju nekolicini svojih prijatelja. Dosta njih je prihvatilo moju preporuku. Od svih njih sam čuo samo pohvale za veoma dobru, svrsishodnu i profesionalnu uslugu agencije “Mirna kuća”. Ako bih morao u jednoj rečenici da kažem svoje mišljenje o agenciji to bi bilo dosta teško, ali mislim da bih istakao da je povezanost profesionalnog, ali u isto vreme i prijateljskog odnosa agencije i primaoca usluge, izuzetno uspešna, a to se vrlo retko nalazi u poslu.

S poštovanjem i zahvalnošću,

Nenad Romano

Pratite nas i na društvenim mrežama

Facebook

Instagram

Pozovite nas