011/3065 492 office@mirnakuca.com

Predavanja iz poslovne komunikacije

O predavanjima iz poslovne komunikacije

Predavanja iz poslovne komunikacije pripremamo prateći suštinske probleme zaposlenih i menadžera. Na predlog poslodavaca ili u neposrednom kontaktu sa timom određujemo teme kojima utičemo na promenu i razvoj međuljudskih odnosa u poslovnom okruženju što povećava produktivnost, ali i omogućava zaposlenima da se razvijaju, da budu spremni da se adekvatno suoče sa problemima na koje nailaze.

Predavanja koja se baziraju na najsavremenijoj literaturi, a podrazumevaju i radioničarske igre, posebno se organizuju za svaki tim.

Teme kojima se bavimo su:

  • upoznavanje sa principima poslovne komunikacije
  • poslovni bonton i protokol
  • profesionalni i ljudski obrazac ponašanja
  • međuljudski odnosi
  • rad sa teškim ljudimai rad pod pritiskom,
  • značaj interne komunikacije
  • stres, mobing, konflikti
  • asertivnost, emotivna inteligencija, kontrola emocija, sinergija…

Kontakt telefon

011/3065 492
065/3620 904

Mejl

office@mirnakuca.com

Agencija za zapošljavanje “Mirna kuća” od 2011. godine drži predavanja iz oblasti poslovne komunikacije za  zaposlene radnike International school of Belgrade. Kroz predavanja i radionice  zaposleni su uspešno savladali komunikacijske veštine, značaj poslovnog bontona, protokola i timskog rada.

Pored predavanja, agencija je organizovala grupno testiranje zaposlenih kojim smo dobili uvid u radne sposobnosti, osobine ličnosti, sposobnost tolerancije stresnih situacija.

Predavanjima o mobingu svi zaposleni su informisani o pravima, zakonskim odredbama i posledicama mobinga. Agencija je obezbedila zaposlenima neophodnu literaturu i povećala nivo svesti zaposlenih o ovoj pojavi, a naša ustanova je ovaj program priložila za akreditaciju.

Edukacija komunikacijskim veštinama, uz organizovanje radionica za vežbu asertivnosti, ocenjena je od strane zaposlenih kao najvažniji deo komunikacije i odlično je prihvaćena.

Možemo preporučiti svim poslodavcima agenciju za zapošljavanje “Mirna kuća” i njene predavače  uz veliku zahvalnost za njihov profesionalan, otvoren pristup najvažnijim temama u oblasti poslovanja – komunikaciji zaposlenih koje su našoj ustanovi donele izuzetne rezultate.

Goran Zarubica

Facility Manager, International school of Belgrade

Pozovite nas