Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
PREPORUKE KLIJENATA

Preporuke klijenata

 

Preporuka naše negovateljice


Posredstvom agencije "Mirna kuća" već četiri godine pružam pomoć gospodinu Ašeru Deleonu Bati 24 sata dnevno. Tokom ovih godina naša saradnja nije bazirana samo na teritoriju Beograda, već sam, kao pomoćnik, bila pratilac gospodinu Bati u Parizu i u Kanadi. Na obostrano zadovoljstvo, nadamo se dugoj saradnji.

Dušica Dinić negovateljica "Mirne kuće"

 

 

 

 

             

Bebisiting

Saradnju sa "Mirnom kućom" smo ostvarili preko dečije radionice po Montesori programu, u Kulturnom centru Savski venac – Majdan. Do tada nismo bili upoznati sa programom Montesori i prvi put smo otišli iz radoznalosti, da provedemo sat i po na neki drugačiji način. Odmah smo se oduševili! I ne samo mi, kao roditelji, vec i Lana, koja je tada imala nepune 2 godine. Redovno smo pohađali radionice od kojih je svaka bila nova, drugačija, zanimljiva, beskrajno kreativna i veoma pozitivno je uticala na psihički razvoj naše Lane. Ovi odlasci su inicirali da počnemo da čitamo knjige oMontesori programu, da našu dadilju upišemo na predavanja iz ove oblasti. Nažalost, radionice su prestale, imamo neke nove aktivnosti, ali, način na koji "Mirna kuća" sprovodi Montesori  program je zauvek ostavio trag u svima nama, a pre svega na Laninom divnom razvoju.

Hteli smo da nastavimo sa Montesori programom, na neki organizovan način, ali ni jedan nam se nije dopao u poređenju sa radom "Mirne kuće", tako da sada pohađamo drugačije radionice, a sami "izučavamo" i sprovodimo Montesori, u duhu "Mirne kuće".

Tatjana Antić Drča

U agenciji "Mirna kuća" prisustvovali smo prezentaciji usluge Montesori kod kuće. Prezentacija je bila odlična i jasna. Za izbor bebisiterke "Mirna kuća" nam je po našem profilu napravila uži izbor svojih bebisiterki tako da nismo gubili vreme i posle tri intervjua smo izabrali bebisiterku Marinu. Družile su se dva puta nedeljno radeći po Montesori principima. Veoma smo zadovoljni. Naša ćerka Bjanka ima sada 4 godine i 7 meseci. Iako više nemamo potrebu za bebisitingom, Marina i Bjanka se povremeno viđaju jer su zavolele jedna drugu.
Ubrzo posle odabira bebisiterke smo krenuli i na Montesori muzičku radionicu "Mirne kuće", koja je posle nekog vremena proširena i na rad sa Montesori materijalima. Radionice su fenomenalne. Sva deca koja su pohađala radionice su ubrzo počela brzo da napreduju. Bjanka je jedva čekala da ide na radionice.
Sve usluge "Mirne kuće" koje smo koristili su visoko profesionalne, pune ljudskosti i ko god ima potrebu za uslugama koje nudi ova agencija biće prezadovoljan njima.

S poštovanjem

Porodica Popović (mama Katarina, tata Milan i Bjanka)

Naše iskustvo sa agencijom "Mirna kuća” 

Preporuku za saradnju sa "Mirnom kućom" dobili smo na sajmu vrtića na Košutnjaku 2010. kada smo se raspitivali za mogućnosti kreativnog bejbisitinga  u Beogradu. 
Ubrzo smo postali klijenti "Mirne kuće" u dva programa: bebisiting usluge Montesori kod kuće  i na muzičkoj radionici osmišljenoj, takođe, prema Montesori principima. Već u prvom krugu selekcije odabrali smo bebisiterku Marinu koja je pristala da par puta nedeljno pričuva našu tada dvogodišnju Bjanku i da za to vreme sa njom načini prve Montesori korake.
Zahvaljujući izuzetnoj kreativnosti i posvećenosti "Mirne kuće" svojoj misiji i mi smo odmah postali zaljubljenici Montesori pristupa deci, koji nudi domišljate i pouzdane načine kako da se kroz igru i rad sa detetom naprave duboke i dugoročno korisne veze i tako postave sigurne osnove za njegove buduće mogućnosti.
Marinai Bjanka su postale jako dobre drugarice, i još uvek se viđaju kad god se užele jedna druge. 
Od srca preporučujemo saradnju sa "Mirnom kućom" u kojem god segmentu života vam je potrebna njihova pomoć., jer ćete je zaista blagovremeno i dobiti. 

Porodica Popović

tata Milan, mama Kaja i Bjanka
20. juna 2013. u Beogradu

Preporuka za Bebisiting

Sarađujem, s vremena na vrema, sa agencijom "Mirna kuća" već nekoliko godina, vezano za uslugu čuvanja dece.  
Vrlo sam zadovoljna dosadašnjom saradnjom, posebno u brzini reakcije na naše zahteve kao i uvažavanju i adekvatnom odgovoru na njih.
Za Mirjanu Lukić imam sve reči pohvale, i u profesionalnom i u ljudskom smislu. Uvek bih je preporučila, i jesam, prijateljima koji traže neku od usluga koje njena agencija nudi.
Mirjana, želim Vam puno uspeha u daljem radu.

Srdačan pozdrav,

Melita 

Pismo preporuke

Radila sam preko godinu dana sa agencijom “Mirna kuća” i za to vreme vrlo uspešno sarađivala sa Mirjanom Lukić.

Divna agencija koja uvek šalje svoje zaposlene na prava mesta i kod pravih ljudi. Do sada sam preko ove agencije radila kao bebisiter u porodici, sa strancima i kao bus-monitor  u International School of Belgrade gde sam stekla vredna iskustva, koja danas koristim u inostranstvu. Vrlo sam zadovoljna poslovanjem i dogovorima koje ova agencija poštuje. Imaju izuzetno korektan odnos prema svojim zaposlenima i uvek su spremni da izađu u susret. Zahvalna sam i na preporukama i svakako preporučujem agenciju budućim klijentima!

Tatjana Mučalov

Nega starih i bolesnih lica

Na preporuku moje prijateljice otišao sam do agencije "Mirna kuća". Živim na Novom Zeladu i trebala mi je pomoć za moju majku koja je živela sama. Već pri prvom kontaktu bilo mi je jasno da je ova agencija po mnogo čemu drugačija od ostalih. Počevši od toga da su moje želje pažljivo saslušane, potrebe i profil moje majke minuciozno su analizirani, a zatim je napravljena lista mogućih kandidata koji bi odgovarali baš tom specifičnom poslu i osobi kojoj je potrebna pomoć. Omogućen je intervju sa više kandidata u kući moje majke tako da smo pre svega ona, a onda i ja, bili u mogućnosti da napravimo izbor. Veličina i obim usluga vrlo su fleksibilni i promenljivi. U početku je mojoj majci bila potrebna pomoć samo nekoliko sati i nekoliko dana nedeljno, a kasnije, kako su se ukazivale potrebe, pomoć je postajala sve učestalije i duža, da bi se na kraju završila sa dvadesetčetvoročasovnom negom. Ja sam bio izuzetno zadovoljan uslugama "Mirne kuće", ali još važnije je bilo da je moja majka bila zadovoljna i mirna znajući da ima pravu i odgovarajuću pomoć. Kasnije sam preporučio ovu agenciju nekolicini svojih prijatelja. Dosta njih je prihvatilo moju preporuku. Od svih njih sam čuo samo pohvale za veoma dobru, svrsishodnu i profesionalnu uslugu agencije "Mirna kuća".

Ako bih morao u jednoj rečenici da kažem svoje mišljenje o agenciji to bi bilo dosta teško, ali mislim da bih istakao da je povezanost profesionalnog, ali u isto vreme i prijateljskog odnosa agencije i primaoca usluge, izuzetno uspešna, a to se vrlo retko nalazi u poslu.

S poštovanjem i zahvalnošću,

Nenad Romano

 

 

Želim da Vam zahvalim na pomoći i razumevanju. Zaista je divno koliko ste se potrudili da zajednički pronađemo pravu osobu za pomoć u kući mojim roditeljima! Iskreno, bojala sam se kako će sve to ići, ali Vaša profesionalnost, ljubazost, iskustvo u poslu i impresivna baza sjajnih žena koje imaju i odgovarajuće kvalifikacije za posao gerontodomaćice, ogromno iskustvo, ali možda najvažnije od svega – vole stare ljude i poštuju njihove potrebe i navike, učinili su da bude onako kako ste i obećali, zaista smo pronašli pravu osobu za moje roditelje. 
Nije to uopšte lako, prilagoditi se starim ljudima, učiniti da im prepodne prođe u nekom prijatnom raspoloženju a uz to i odraditi nabavku, presvlačenje, pranje veša, prostiranje, peglanje ili usisavanje zavisno od dnevnog rasporeda... Masu stvari, tako da kad ja dođem popodne, imam vremena da im se posvetim na drugi način.
Za ovih 6 meseci koliko je naša draga Biba sa nama, svima nam je život i lakši i lepši. Mama i tata se više na plaše prepodneva i onog – šta ako se nešto desiili zatreba dok si ti na poslu, ja mogu da radim bez opterećenja i bez brige kako su i šta rade...
Zato Vam se i javljam, povodom ovog našeg malog zajedničkog jubileja, sa željom da Vam od zahvalne porodice Marković pošaljem čestitke na sjajnom radu i poželim puno uspeha u svemu daljem. Mi smo tog novembra prošle 2012. imali sreće da preko prijatelja dođemo do Vas, nadam se da će se i mnogima još posrećiti da dođu do Vaše agencije i reše neki svoj problem. Takođe, nadam se da će još mnogo, sjajnih i dobrih, vrednih, plemenitih i pametnih žena preko Vaše Agencije naći posao, i time rešiti svoj problem.
Sve najbolje u daljem radu Vama lično i Vašoj Agenciji od srca žele zahvalni Markovići, Stanko i Milica, i deca:) 

Srdačan pozdrav!

Nataša Marković Nikolić  

Jako sam zadovoljna saradnjom sa "Mirnom kućom", koja je za mene u teškom trenutku bila spasonosno rešenje.
Kad mi je mama pala i, kao posledica pada, ostala polupokretna, baš u vreme majskih i uskršnjih praznika, Vi ste mi brzim reagovanjem omogućili rešenje. Osoba koja je neguje (Ljiljana) je izuzetno savesna i odgovorna, a ja sam mirna, kao da sam svakog trenutka ja sa majkom.

Hvala Vam još jednom, puno pozdrava i svaki uspeh u daljem radu.

Dragica Božić

Agencija "Mirna kuća" je visoko profesionalna, odgovara na potrebe svojih klijenata – kako korisnika usluga tako i onih koje usluge pružaju.
Trude se i uspevaju da maksimalno pojednostave naše angažovanje oko izbora i selektovanja kadra, da odgovore ne samo našim potrebama već i željama. Ljubazno osoblje, komunikativno, uvek spremno da da savet, sasluša… Izbor osoblja za pomoć u kući nije uvek lak, nailazi se i na probleme, "Mirna kuća" uvek ima rešenje i to uliva dodatnu sigurnost i poverenje.
U protekle tri godine sarađivala sam sa više beogradskih agencija dok nisam čula za "Mirnu kuću" pre godinu dana. Od tada više nemam dilemu. 

Srdačan pozdrav,

Biljana Pantelić

Beograd